A weboldalon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
Ingyenes szállítás
14.000 Ft felett

Szállítás, Fizetés

 

Hogyan fizetheted ki a rendelésedet? 

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel, bankkártyával vagy Barion fizetéssel és banki előre utalással  lehetséges.  

1. Utánvétes fizetés esetén a csomag díját (termékek ára, szállítási díj, utánvét kezelési díj) az átvételkor fizeted készpénzben a futárnak.

2. Bankkártyával vagy Barion egyenleggel való fizetés, mely gyors és egyszerű fizetési megoldás.

    Részletes info a Barion egyenlegről >>>

3. Banki előre utalás esetén a fizetendő összeget előre át kell utalnod az K&H Banknál vezetett számlaszámunkra. 

Az átutaláshoz szükséges adatok: 
Cég neve: Floret Illatműhely Kft. 
Bankszámla szám: 10403909-50526785-84651004
Megjegyzésbe a rendelés számot kérjük feltüntetni

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Vásárlási összeg

Házhoz szállítás  GLS futárral  

GLS  CsomagPontba szállítás  
0 - 9.999 Ft

990 Ft

790 Ft
10.000 - 13.999 Ft 590 Ft 590 Ft
14.000 Ft felett 

INGYENES

INGYENES

Utánvétes fizetésnél +290 Ft utánvét kezelési díjat szükséges fizetned a fenti díjakhoz. 
Bankkártyás vagy Barion fizetésnél, és banki előre utalásnál semmilyen plusz költséged nincsen! Így azt javaslom, hogy lehetőleg ebből a három fizetési módból válassz!

 

Mikor kapom meg a csomagomat?

Amennyiben utánvétes fizetési módot választottál, 2-3 munkanapon belül kézhez kaphatod a rendelt terméket. Azonban ha csütörtök 10 óra után adod le rendelésedet, akkor csak kedden várhatod a futárt. Ennek az az oka, hogy pénteken csak sürgős esetben adunk fel csomagokat. Amennyiben sürgősen szeretnéd, mindenképp írd be a rendelésnél a megjegyzésbe.

Ha banki előrefizetést választottál, az összeg bankszámlára megérkezését követően 1- 2 munkanapon belül kézbesítjük a csomagodat.

Bankkártya vagy Barion fizetés esetén a lehető leggyorsabban kaphatod meg a rendelésedet. A sikeres fizetés pillanatában értesítőt kapunk, így azonnal elkezdjük a rendelésed feldolgozását. Így a rendeléstől számítva 1 maximum 2 munkanapon belül kézhez kapod a csomagodat.

Azonban nagyobb kampányok és ünnepek idején a rendelések feldolgozása több időt is igénybe vehet.

 

Mikor érkezik a futár?

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi .
A kézbesítés reggelén SMS üzenetben kapsz infót a futár várható érkezéséről. Ha ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadnod.
A futár kétszeri kézbesítést kísérel meg. Van lehetőséged arra is, hogy a futárral időpontot egyeztess. A futárnak a mobil számát szintén az SMS-ben fogod megtalálni.
Ha esetleg még sincs meg az SMS, a GLS futárszolgálat központi telefonszáma: 06/1 802-0265 .
A csomagod felől legegyszerűbben a fuvarlevélszám alapján érdeklődhetsz, melyet e-mailben mi is elküldünk a feladás napján.

Termékeink saját raktárunkban elérhetőek, ezért a rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Amennyiben valamely termékünk mégis váratlanul kifogyott, abban az esetben azonnal értesítünk. 

 

Mikor tudom átvenni a GLS CsomagPontba kért csomagot?

Az első feladatod az, hogy kiválasztod a Neked megfelelő GLS CsomagPontot.
Miután a kosaradba betetted a termékeket, a pénztár oldalon a személyes adataid megadása után a szállítási módnál bejelölöd a GLS CsomagPontba szállítást. Ha ez megtörtént, akkor megjelenik egy link a GLS CsomagPontokkal. Erre kattints rá, és válaszd ki azt a helyet, ahol át szeretnéd venni a csomagodat.

Mi oda fogjuk küldeni a csomagodat maximum 2 munkanapon belül. Erről értesítést kapsz e-mailben tőlünk a feladás napján. Ezenkívül a GLS is fog küldeni Neked SMS-t, amikortól átveheted a rendelésed a kiválasztott CsomagPontban.

FONTOS! A küldemény átvételére 5 munkanap áll rendelkezésedre. Személyi okmány bemutatása szükséges!

 

Hogyan fizethetem a GLS CsomagPontba kért csomagot?

Amennyiben GLS CsomagPontba kéred a csomagodat, akkor banki előre utalással, bankkártyával vagy Barion egyenleged terhére tudsz fizetni. Utánvétes fizetésre nincs mód a csomagpontban.