Barion Pixel
A weboldalon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
Ingyenes szállítás
18.000 Ft felett

Illat, illat, illat

Ember Dorottya
2023. 11. 11. 11:38:00

 

Ez az, ami a mai napig nem változott. Az idők kezdete óta illatosítjuk magunkat és valljuk be, hogy az illatok testünk láthatatlan ékszerei. Szinte nincs olyan ember, aki ne öltené ezt magára.


A lélek egy illattól szárnyakra kap, a test pedig energiával töltődik fel

 

 

Olyan ez, mintha szárnyaid nőnének. Úgy érzed, hogy nem állhat semmi akadály eléd.
Hát nem csodás érzés ez?

A rossz hír viszont, hogy ez az érzés a szintetikus parfümöknél vagy elmarad, vagy nagyon csekély. Az én tapasztalatom legalább is ez. Csak magamra fújtam egy parfümöt és ennyi.

A mai parfümök szinte elenyésző mennyiségben tartalmaznak igazi, természetes illóolajokat. Régebben az illatszerek készítői kitüntetésnek érezték, hogy a természet tiszta esszenciáival dolgozhatnak. Ezekről azt tartották, hogy energiával töltenek fel és a lélekre is gyógyító hatásúak. Sajnos a természetes anyagok iránti tisztelet csökkent a mai parfümőrökben, így termékeikben nyoma sincs a természet erejének. Őszinte tiszteletem a kivételnek!

A mesterséges illatok bármennyire is kellemesek, aromaterápiás hatásuk nincs, sőt allergiás reakciót és sok más panaszt (fejfájás, hányinger, depresszió...) is okozhatnak a szervezetben.

Nyiss ki egy számodra kellemes illatú illóolajos natúr parfümöt, cseppents a csuklódra és tegyél belőle a füled mögé is. Lélegezd be az illatot rövid ideig és hagyd, hogy magával ragadjon az érzés.

Figyeld, ahogy változik a Világ, és ahogy vele változol Te is!

 

Csodás Napot!

 

blog comments powered by Disqus