A weboldalon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
Ingyenes szállítás
10.000 Ft felett

Hűségpontrendszer

 

 

Szeretnénk meghálálni Neked, hogy hűséges és aktív vásárlónk vagy.

Kidolgoztunk egy olyan törzsvásárlói rendszert, mely jelentős kedvezményt ad Neked az előző vásárlásaidat alapul véve. Úgy gondolom, hogy ez egy igazságos, kiszámítható és egyszerű rendszer lesz a számodra is.

 

Hogyan lehetsz a törzsvásárlói club tagja?

Amennyiben legalább kétszer vásároltál már nálunk, és a rendeléseid összértéke elérte a 20.000 Ft-ot azonnal tagja leszel az Illatműhely Törzsvásárlói Clubnak
Ennek a két feltételnek nincs időkorlátja, azaz bármikor elérheted. Ez csak Tőled függ. Akár egy hónap alatt, vagy egy év alatt is elérheted.

 

Hogyan működik az Illatműhely Törzsvásárlói Club?

A törzsvásárlói club tagjaként hűségpontokat írunk jóvá a rendeléseid után.
Fontos! Amíg nem vagy tagja a clubnak addig nincs hűségpont. Csak miután a törzsvásárlói club tagja lettél!

Minden 100 Ft összegű vásárlásod után 1 pontot írunk jóvá Neked, amennyiben már tagja vagy az Illatműhely Tözsvásárlói Clubnak. Tehát, ha 6000 Ft összegben vásárolsz, akkor 60 pont üti a markodat. Az akciós termékek után, illetve a szállítási költség után nem jár hűségpont. 

Előfordul, hogy bizonyos termékekért dupla vagy tripla hűségpontot is szerezhetsz. Kísérd figyelemmel különleges ajánlatainkat. Legyél aktív tagja az Illatműhely Törzsvásárlói Clubnak!

 

Mikor kapom meg a hűségpontokat, és mikor vásárolhatom le?

Amikor leadtad a rendelésedet a Törzsvásárlói Club tagjaként, és át is vetted a csomagot, akkor lesz aktiválva a hűségpontod. Ettől kezdve bármikor levásárolhatod. Azonban úgy is dönthetsz, hogy tovább gyűjtöd a pontokat, és majd később használod fel őket.
Fontos! Arra azonban figyelj, hogy 180 napon (6 hónap) belül használd fel a hűségpontokat, mert különben elévülnek.

 

Mennyit érnek a hűségpontok?

Az Illatműhely Törzsvásárlói Club tagjai az összegyűjtött pontjaikat felhasználva jóval kedvezőbb áron vásárolhatnak. Ugyanis 1 hűségpont a beváltásnál 8 Ft-ot ér a Floret Illatműhely webáruházban!

Egy kis matek: Tehát, mint a fenti példában 6000 Ft összegben vásárolsz. Ekkor 60 hűségpontot írunk jóvá Neked. A következő vásárlásodnál ezt a 60 pontot, 60 x 8 = 480 Ft kedvezményre válthatod!
Százalékban kifejezve ez 8% kedvezményt jelent!

Kedvezményeddel szabadon gazdálkodhatsz. Hűségpontjaiddal sokkal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a Floret Illatműhely termékeihez, vagy egyéb más a természetes életmódot segítő terméket is vásárolhatsz.