Barion Pixel
A weboldalon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
Ingyenes szállítás
18.000 Ft felett

Hűségpontrendszer

 

Szeretnénk meghálálni Neked, hogy hűséges és aktív vásárlónk vagy.

Kidolgoztunk egy olyan törzsvásárlói rendszert, mely jelentős kedvezményt ad Neked az előző vásárlásaidat alapul véve. Úgy gondolom, hogy ez egy igazságos, kiszámítható és egyszerű rendszer lesz a számodra is.
Fontos! Rendeléseidet a felhasználói fiókodba belépve add le, mert a hűségpont- illetve a törzsvásárlói rendszer csak ebben az esetben működik! 

 

Hogyan lehetsz a törzsvásárlói klub tagja?

Amennyiben legalább kétszer vásároltál már nálunk, és a rendeléseid összértéke elérte a 20.000 Ft-ot azonnal tagja leszel az Illatműhely Törzsvásárlói Klubnak. Ennek a két feltételnek nincs időkorlátja, azaz bármikor elérheted. Ez csak Tőled függ. Akár egy hónap alatt, vagy egy év alatt is elérheted.

 

Hogyan működik az Illatműhely Törzsvásárlói Klub?

A törzsvásárlói klub tagjaként hűségpontokat írunk jóvá a rendeléseid után.
Fontos! Amíg nem vagy tagja a klubnak addig nincs hűségpont. Csak miután a törzsvásárlói klub tagja lettél!

Minden 100 Ft összegű vásárlásod után 1 pontot írunk jóvá Neked, amennyiben már tagja vagy az Illatműhely Törzsvásárlói Klubnak. Tehát, ha 6000 Ft összegben vásárolsz, akkor 60 pont üti a markodat. Az akciós termékek után, illetve a szállítási költség után nem jár hűségpont. 

Előfordul, hogy bizonyos termékekért dupla vagy tripla hűségpontot is szerezhetsz. Kísérd figyelemmel különleges ajánlatainkat. Legyél aktív tagja az Illatműhely Törzsvásárlói Klubnak!

 

Mikor kapom meg a hűségpontokat, és mikor vásárolhatom le?

Amikor leadtad a rendelésedet a Törzsvásárlói Klub tagjaként, és át is vetted a csomagot, akkor lesz aktiválva a hűségpontod. Ettől kezdve bármikor levásárolhatod. Azonban úgy is dönthetsz, hogy tovább gyűjtöd a pontokat, és majd később használod fel őket.
Fontos! Arra azonban figyelj, hogy 180 napon (6 hónap) belül használd fel a hűségpontokat, mert különben elévülnek.

 

Mennyit érnek a hűségpontok?

Az Illatműhely Törzsvásárlói Klub tagjai az összegyűjtött pontjaikat felhasználva jóval kedvezőbb áron vásárolhatnak. Ugyanis hűségpont a beváltásnál 8 Ft-ot ér a Floret Illatműhely webáruházban!

Egy kis matek: Tehát, mint a fenti példában 6000 Ft összegben vásárolsz. Ekkor 60 hűségpontot írunk jóvá Neked. A következő vásárlásodnál ezt a 60 pontot, 60 x 8 = 480 Ft kedvezményre válthatod!
Százalékban kifejezve ez 8% kedvezményt jelent!

Kedvezményeddel szabadon gazdálkodhatsz. Hűségpontjaiddal sokkal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a Floret Illatműhely termékeihez.