A weboldalon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
Ingyenes szállítás
14.000 Ft felett

Hogy örömteli legyen a szeptember ...

Ember Dorottya
2018. 09. 14. 12:53:38

 

A szeptember mindenki életében egy misztikus hónap. Akár felnőtt, akár diák, akár szülő vagy. Valami változást érzünk ... 

Elmúlt a nyár ... 
Elkezdődött az iskola, a munkahelyeken mindenki visszajött a nyári szabadságokból. 

A legnagyobb változást azonban mégis a gyerekek érzik. Legyen szó egy 7 évesről, vagy a 18 évesről, minden tanév eleje tele van izgalommal és reménnyel. Számos kihívást tartogatnak a következő hónapok, ami sajnos stresszt is hozhat a gyerekek mindennapjaiba. Ettől pedig, Te mint szülő szintén ideges, feszült lehetsz.

Elkezdődnek a reggeli rohanások, stressz a dolgozatok miatt, és még egy-két betegség is becsúszhat.

De nem kell szükségszerűen ezt az időszakot stresszel és feszültséggel átélned. 

 

A természetes illatok lehengerlő képessége abban rejlik, hogy ezeket a feszült helyzeteket képesek jobbá tenni.

A hangulat javításán kívül pedig az immunrendszert is támogatják, így védettebbé teheted gyermekedet és magadat is betegségekkel szemben.

 

 

Íme pár tipp, hogy örömteli legyen a szeptember

 

1. Reggel, mielőtt felébred a család párologtass Frissesség, vagy Jókedv illóolaj keveréket. Ezek az illatok jókedvre derítenek, könnyebben megy tőle a készülődés, oldja a reggelek feszült hangulatát.

TIPP!!! Ha a gyerkőc nem érzi magát biztonságban az iskolában, cseppents egy-két cseppet a fenti keverékből egy zsebkendőre, és tedd a tolltartójába, vagy táskájába. Érezni fogja ezt az illatot nap közben, és a közös reggeli készülődésre emlékezteti, amikor ott vagy vele.

2. Ha nem vagy a párologtatás híve, akkor egy szórófejes flakonba tölts 100 ml vizet, és adj hozzá 1 ml Frissesség, vagy Jókedv keveréket, és azt permetezd a szobában szét.

3. Délután, mikor hazaértek igazán kellemes légkört teremthetsz egy füstölőpálcika meggyújtásával. 

4. A füstölőpálcika tértisztító hatású is, így megszabadulhatsz a hazavitt stressztől, és feszültségtől. Kitisztítja a gondolatokat, így a délutáni tanuláshoz is könnyebb nekilátni.

5. Készíthetsz Citrom illóolajból légtérfrissítő sprayt, vagy párologtathatod is. A Citrom illóolaj kiválóan felfrissít, és kiváló vírus és baktériumölő. Erősítheted vele a saját, és a családod immunrendszerét, így ellenállóbak lesztek a betegségek iránt. 

6. Esti készülődéshez a Levendula vagy az Édes Álom illóolaj keverék kiváló kiegészítő lehet. 

Teheted ezeket a fürdővízbe is:

1 e.k. mézhez 5-8 csepp Édes Álom illóolaj keveréket vagy Levendula illóolajat adhatsz, és ezt a fürdővízhez

Vagy zuhanyzáskor a zuhanyzó falára cseppents valamelyik olajból 3 cseppet.

De párologtathatod is őket a szobában, amivel kellemes illatot, és nyugalmat teremthetsz a könnyebb és jobb alváshoz.

 

Fontos!!!!

Az égő aromamécses nagyon balesetveszélyes, ezért soha ne hagyd felügyelet nélkül.

Az elektromos diffúzorok kiváló megoldást nyújtanak kisgyermekes családoknál is, mivel nincs nyílt láng, és a vizet sem forralja fel. Nem okoz égési sérüléseket, és nem balesetveszélyes.

 

 

blog comments powered by Disqus